Nyheter

Siste nytt

Glåmdalscup 28/8 FLYTTES til Lørdag 27/8 PGA rally stevne i Kongsvinger. Klubben ser seg nødt til dette, med tanke på funksjonærer. Vi vet at flere har byttet/flyttet jobb og andre planer i forbindelse med søndagen. Vi beklager dette.

Tidligere styreleder av Kongsvinger Motorklubb ble tildelt ildsjelprisen for sin innsats gjennom mange år. Under årsmøte til Kongsvinger idrettsråd, som består av en jury ble Tony belønnet for sin innsats igjennom 10 år som leder av KMK.

Under møte med Eidskog mx, Nord-Odal mx og Haslemoen mx ble det besluttet å flytte første runde av GLÅMDALSCUPEN til 21.05.22. Grunnen er at Pitstop Motor Week blir arrangert i Kongsvinger. Hele arrangementet blir avsluttet med bakkeløp (rally) søndag 22.05.22.

Åpning av Korperud lar vente på seg. Banen er godt frossen og det vil ikke bli åpning av banen før i starten av Mai, dessverre. Dugnad blir siste helgen i April. 29, 30 og 1 mai.

Søndag 27.03.22 fikk Kongsvinger Motorklubb endelig gjennomført sesongavslutningen for sesongen 2021. Covid-19 gjorde at kmk måtte avlyse i første runde som igjen gjorde at det ble en sen avslutning. Det ble gjennomført 2 heat for aktive førere og foresatte. Etter kjøringen ble det premiering av klubbmesterskap og klubbcup med pizza og brus....